Uudet kotisivumme löydät osoitteesta www.avoauto.fi

Autot

Lemare Oy on vuosien saatossa tuonut erikoisia, lähinnä harrasteautoja niin Saksasta, Ruotsista, Japanista kuin Virostakin. Tällä hetkellä olemme keskittyneet Japanista tuotaviin harrasteajoneuvoihin, käsittäen lähinnä Eurooppalaisia ja Amerikkalaisia avoautoja 90-luvulta. Erityisen kiinnostuneita, myös harrastuksen puitteissa, olemme Ford Mustangeista. Pyrimme siihen, että varastossamme on aina muutama Mustang tarjolla tai laivattuna tulossa.

Miksi Japanista?
Autot ovat kohtuullisesti ajettuja ja mm. sivuvilkuin sekä kilometrimittarein varustettuja mailimittarin sijaan. Euroopan ja jenkkien autoja vainoava ruoste sen sijaan Japanin autoista loistaa poissaolollaan.

Autojen hinnoittelussa pyrimme huomioimaan verot ja muuta maksut niin, että kokonaisuudessaan auto rekisteröitynä ja katsastettuna jää asiakkaalle yleistä hintatasoa edullisemmaksi, huomioiden kunnon ja kilometrit.

Harrasteajoneuvojen hinnat harvemmin laskevat tietyn iän jälkeen - pikemminkin päinvastoin. Hyvin hoidettu klassikko tuottaa omistajalleen iloa ja sijoitettu rahakin on myyntitilanteessa kohtuullisessa ajassa saatavissa takaisin ellei peräti "Profittiakin".

Autojen varastotilanteen voi katsoa osoitteessa http://www.netcar.fi/lemare/
Koska olemme keskittyneet vain maahantuontiin, emme valitettavasti voi ottaa vaihdossa asiakkaan autoa.

Varastoomme autot ostamme ja kuljetamme omalla riskillämme, mutta mikäli asiakas on valmis ottamaan ostoriskin ja maksamaan auton sitä näkemättä, se käy asiakkaalle entistäkin edullisemmaksi. Tällöin asiakkaan maksettavaksi jäävät auton / rahdin / vakuutuksen ja virallisten maksujen ( Tulli ja ALV ) lisäksi palkkiomme joka määräytyy tehdyn työmäärän ja ajan mukaan. Palveluumme "Asiakkaan riskillä" sisältyvät osto, kaikki maahantuontiin ja verojen maksamiseen liittyvien dokumenttien täyttö sekä huolinta ja kuljetus trailerilla varastoomme asiakkaan noutoa odottamaan. Auton toimittaminen asiakkaan kotiin on myös mahdollista erillisestä sopimuksesta. Tarjoamme lisäksi talvella tulleille autoille säilytystä, ja myös kausisäilytyksiä asiakkaillemme.

Esimerkki palvelun hinnasta "Asiakkaan ostoriskillä":
1280 € ( sis. ALV 22%) , palvelu käsittää oston, rahansiirron maksuineen, huolinnan, satamankulut ja noudon satamasta varastollemme sekä esitäytetyt dokumentit rekisteröintikatsastusta / autoveroa varten ja tietenkin konsultoinnin auton liikenteeseen saattamiseksi. Palvelu ei sisällä tullia, maahantuonnin ALV:tä, mahdollisesti vaadittavaa vaatimustenmukaisuustodistusta ja mahdollisesti autoon rekisteröintiä varten vaadittavia muutoksia. Tullimaksun ja maahantuonnin ALV:n veloitamme tilauksen yhteydessä, ts. nämä rahteineen ja vakuutuksineen sisällytetään auton ostohintaan. Oston ja auton tullauksen välillä saatavat valuuttakurssit vaihdella ja mikäli eroa syntyy arvioituun tulli /ALV maksuun, liikaa peritty palautetaan ja vastaavasti mahdollinen maksujen korotus siirretään lisättäväksi palkkioomme.

Ota yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimella , olemme tavoitettavissa vaihtelevasti lähes jokaisena viikonpäivänä, myös iltaisin.

Oikealla kuvia muutamista tuomistamme autoista.

 

 
 

Lemare Oy • Puh. 0400 307046 • info@lemare.fi