DRAGO-veneet

DRAGO-veneet ovat kalastus- ja retkikäyttöön suunniteltuja sisäperä- ja perämoottoriveneitä. DRAGO-Boats S.A. on Kreikan suurin venevalmistaja.

DRAGO-veneet ovat tunnistettavissa erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Suuren ja perinteikkään kreikkalaisen veistämön vuosien kokemus ja merenkulun tuntemus varmistavat sen, että DRAGO-veneiden rakenne, muotoilu ja ominaisuudet ovat merenkulkijan tarpeiden mukaiset. Kaikki DRAGO-veneet valmistetaan käsin laminoimalla, ja työvenemäisesti vahvistettujen veneiden runkojen ja kansien jäykkyyteen kiinnitetään erityistä huomiota. DRAGO-veneet ovat myös aina vesilinjan pituuteen nähden oikean levyisiä - näin ajo-ominaisuuksia ja -mukavuutta riittää kovemmassakin kelissä. Myös avotilan laitakorkeus pidetään riittävänä, ja avotilat ovat luonnollisesti itse tyhjentyviä.

DRAGO-veneiden valmistukseen käytettävät materiaalit tehdas ostaa pääosin Suomesta (Ahlstömin lasikuitumatot, Nesteen hartsit). DRAGO-veneet valmistetaan ISO9001-standardin mukaan ja luokituslaitoksena CE-hyväksynnälle toimii monien suomalaisten (esim. Nautor, Targa, Flipper) käyttämä IMCI. Kaikilla DRAGO-veneillä on 2-vuoden tehdastakuu.

DRAGO-veneiden toimitusaika on keskimäärin 5 viikkoa. Kiireisimpänä aikana keväällä ja alkukesällä toimitusaika voi olla jopa 15 viikkoa. Maahantuoja ja jälleenmyyjät pitävät jossain määrin eri malleja myös varastossa. Asiakkaan tilaamassa veneessä sisustuksen värit voidaan määrittää tilaajan toivomusten mukaan. Varustamme DRAGO-veneet tarvittaessa Suzuki tai Yamaha moottorein - sisäperämallien moottorivaihtoehdot ovat Mercruiser, Volvo ja FMN. DRAGO-veneiden varausraha on 10 % kauppasummasta ja toimitettaessa maksetaan 10-90 %. Rahoitusjärjestelyt ovat mahdollisia GE-Capital Oy:n kautta.

 

Tutustu DRAGO-veneisiin, vertaa ja vakuutu!